Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

EezyExpress

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.15

Laskutusosuuskunta Eezy otti muistaakseni alkukesästä käyttöön EezyExpress-lisäpalvelun. Sitä tarjotaan Eezyn käyttäjille kun käyttäjä luo uutta laskua. EezyExpressin avulla 3% laskun arvonlisäverottomasta summasta napsaistaan osuuskunnalle, vastineeksi laskuttaja saada laskusta jäljelle jäävän summan pankkitililleen jo samana päivänä. Eli siis jos laskussa on normaalisti 14 päivän maksuehto, tällä maksullisella lisäpalvelulla rahat voi saada jo etukäteen.

EezyExpressillä voi saada rahat omalle pankkitilille jo samana päivänä kun lasku on prosessoitu, mikäli käyttäjän pankkitili on Nordeassa. Jos tili ei ole Nordeassa, rahat tulevat tilille aikaisintaan seuraavana pankkipäivänä. Toisaalta tähänkin on lisäpalvelu, maksullinen sekin, nimittäin EezyExpressin kanssa tandemina käytettävä pikasiirto. Jos käyttäjä rastittaa sen vaihtoehdon, käynnistyy operaatio, joka johtaa rahojen päätymiseen omalle pankkitilille samana päivänä. Pikasiirrosta veloitetaan 20 euroa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"EezyExpress" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1279 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi