Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Ehkä huolestuttavin näky eBayssa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 5. toukokuuta 2015 kello 17.14

Se huolestuttava näky voi löytyä eBayn tilaushistoriasta, kun on tilannut ja maksanut jonkin tavaran. Siellä saattaa lukea jonkin ostoksen kohdalla, jota ei ole vielä toimitettu, hyytävät sanat: "This user is no longer registered on eBay."

We had to remove this listing from the site and you’re not required to complete the transaction. If you’ve already sent payment, the sale should process as normal and you don’t have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Centre to help resolve any problems you may encounter.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ehkä huolestuttavin näky eBayssa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Rolle kirjoitti 5. toukokuuta 2015

Kiva kun bloggaat nykyään enemmän! Joudun kuitenkin poistamaan RSS-tilauksen, koska alkaa nyppimään kommenttien ruinaus “(PS. Käyhän kommentoimassa tätä blogikirjoitusta jos suinkin viitsit, se kun motivoi kirjoittelemaan uutta ja entistä parempaa sisältöä.)”. Tuolla on ehdottomasti päinvastainen vaikutus. Tai sitten tulee tämänkaltaisia kommentteja :)

Petri kirjoitti 6. toukokuuta 2015

Ai niin, siellä oli sellainen kehotus tagiluettelon lopussa. Otin sen pois. :-)

Rolle kirjoitti 6. toukokuuta 2015

Jes, tänks!

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi