Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Eikö olisi mukavampaa mennä vessaan, kairata pytyn kannen läpi ja pilkkiä siitä?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 2. helmikuuta 2015 kello 08.11

Käppäilin eilisaamuna kotia kohti käytyäni Sikosaaressa. Ehdin sohjossa löntystellessäni ajatella. Ajattelin kakanhimoisia ressukoita. Paluumatkalla näin nimittäin pilkkijöitä valuvan ohuelle jäälle. Tyypit saapuivat hienoilla autoillaan Porvoonjoen itä- ja länsirannalle. Sitten he kömpivät ulos autoistaan ja kaivoivat esiin kairat ja muut pilkkimisvehkeet. He tulivat saalistamaan.

Uusimaa-lehti julkaisi just’ikään uutisen, jossa kerrotaan kuinka satakunta pilkkijää oli nähty lauantaina joen jäällä. Porvoonjoki on nimittäin saanut mainetta hyvänä kuhajokena. Olen sangen yllättynyt, ettei noita pilkkijöitä tunnu haittaavan se seikka, että 100 000 ihmisen jätevedet lasketaan Porvoonjokeen. Viimeiset 50 vuotta Lahden skeidat ovat valuneet pitkin sitä jokea, jonka ohuella jääkannella nuo kalanhimoiset ressukat pilkkivät.

Porvoonjoki

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Eikö olisi mukavampaa mennä vessaan, kairata pytyn kannen läpi ja pilkkiä siitä?" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi