⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

En voi enää suositella Eezyä, iiik! (Ei ole linkkibaitti.)

Kirjoitettiin
Päivitettiin 31. toukokuuta 2020 kello 21.18

Itse asiassa tämä on linkkibaitti, mutta jatka lukemista kun kerran tartuit siihen… täkyyn. Tiedän, että olet kiireinen, mutta jos käytät edes 5 prosenttia nykyistä enemmän aikaasi johonkin järjelliseen — kuten tämän tekstin lukemiseen — voit saavuttaa elämässäsi paljon. Ainakin sen 5% enemmän. Koska laskutuspalvelu Eezy teki yllättäen päivityksen, parannuksen, tai siis huononnuksen, suositteluohjelmaansa koskeviin ehtoihin, en voi enää julkisesti suositella Eezyä.

Suosittelukoodin julkaiseminen on luvallista. Sen julkaisemisesta vaikka tässä blogissa pitäisi saada Eezyltä etukäteen lupa.

Toinen tritiikki (opin tuon sanan niilo22:lta) palkinto-ohjelman muutosta kohtaan on: suosittelupalkinnon saamisen edellytykset muuttuivat 500 euroa huonompaan suuntaan, sillä suosittelija saa palkintonsa vasta kun koodia hyödyntänyt uusi eezyläinen on laskuttanut tonnin edestä. Muistan aikaisemmin laskutussumman olleen puolta pienempi.

Kolmas pointti: aikaisemmin esim. minulle tullut suosittelupalkkio kasvoi sitä mukaa mitä useampi henkilö liittyi Eezyyn ja laskutti riittävästi. Nyt näyttää siltä, että palkkion katto on 150 euroa. Se muistaakseni oli enintään 175 euroa kun tietty nuppimäärä täyttyi.

Ukko.fi ei ole pilannut suositteluohjelmaansa. Voin siis suositella Ukkoa. ;-) Saat sieltä kirjaimellisesti 50 euron bonuksen, jonka voit nostaa rahana, mikäli olet uusi ukkolainen ja laskutat vähintään 300 euroa + alvin. Rahapalkinnon saamisen yksi edellytyksistä on liittyä Ukkoon tästä linkistä: https://extra.ukko.fi/register?code=20.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta