⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Ensimmäinen tööttäys

Sain ensimmäisen minulle osoitetun tööttäyksen amerikanraudalta, joka ajaa pillurallia Kuninkaanportin ja Mäkkärin välillä. Se tööttäsi, koska en lähtenyt kyllin vikkelästi pois liikennevaloista, pois alta.

Jenkkiauton kuljettajan hermot kestivät noin 1,5 sekuntia ennen kuin oli pakko nojata paniikkinappulaan. Sen jälkeen risteyksestä eteenpäin kuljettuaan hän ohitti meikäläisen ranskisauton heti tilaisuuden tullen (vilkuttamatta) ja palasi (vilkuttamatta) eteeni ajamaan 45 kilsan vauhtia kuudenkympin alueella. :-D

Jouduin pari viikkoa aikaisemmin samanlaiseen tilanteeseen, tosin siinä tilanteessa oli keskipäivä täällä Porvoossa ja liikennettäkin oli enemmän kuin kaksi autoa, kuten äskeisessä konfliktissa. Aikaisempi liikennevaloihin juuttuminen ei johtanut tööttäyksiin, koska minä olin siinä autossa, joka oli valoihin juuttuneen takana. Silloin edessä olleessa autossa oli ehkä jokin tekninen vika tai uusi kuski.

Olen kertaalleen töräyttänyt auton töötillä. Se tapahtui vahingossa kun räpläsin ratin nappuloita. Siinä on joku ajonopeudensäädin ja radion asetuksien juttuja. Radio ei räpläämisestä huolimatta toimi. Eikä taida ajonopeudensäädinkään, tai se saattaa hyvinkin johtua siitä, etten osaa aktivoida sitä. Auton hallintalaitteiden käyttäminen sujuisi luontevammin jos kaikki voisi hoitaa näppiksellä ja hiirellä, kuten tietokoneen kanssa.

Tietoa kirjoittajasta