⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etelä-Saimaan Timo Laitakari on jälleen yksi perussuomalaisvastainen toimija

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. elokuuta 2015 kello 10.15

Etelä-Saimaalle kirjoittava Timo Laitakari omisti 5.8. lehtensä nettisivuille perussuomalaisia käsittelevän kolumnin. Twitterissä vuodesta 2009 lähtien ollut Etelä-Saimaan yhteiskuntatoimituksen esimies kertoo Twitter-profiilissaan olevansa "Hyvien asioiden puolesta ja huonoja vastaan" jättämättä tarkemmin kertomatta mitä hän sillä tarkoittaa. Mutta vastaushan siihen löytyy rivien välistä. Tai paremminkin twiittien seasta. Viime päivinä hän on omistautunut oikein nonstoppina perussuomalaisten käsittelemiseen. Perussuomalaiset esitetään täsmälleen siinä valossa, jossa Hyysärikin sen tekee. :-)

Twiittihuomioita

Twiiteissään hän mainitsee toistuvasti nimet Reijo Tossavainen, Jani Mäkelä, myös nimi Daniel Kaartinen esiintyy, kuten myös Matias Turkkila. Toki Olli Immosenkin hän mainitsee, Timo Soininkin, Tomi Näräsenkin. Mitä näille nimille on yhteistä? He ovat kaikki perussuomalaisia. Hänellä taitaa todella olla jotain hampaankolossa.

Hieman vaihtelua tilapäivitysten virtaan toi uutinen siitä, että jossain päin maailmaa Osuuspankkia pidetään parhaana pankkina, jonka perään Laitakari kysyi: Mitäköhän kapitalisti tästä ajattelee? Tätä lukiessa tulee sellainen vaikutelma, että Laitakari on ylpeä OP Ryhmästä nimenomaan sen osuus-sanan takia.

Toukokuun lopulla hän ihmettelee miksi valtioneuvostossa on viisi naista ja kymmenen miestä. Hän antaa viestissään sellaisen vaikutelman, että naisia ja miehiä pitäisi olla yhtä monta. Fifty-fifty, hän kirjoitti.

Etelä-Saimaan tilauksen keskeyttäminen

Jos satut olemaan Etelä-Saimaan tilaaja etkä jaksa enää erityisemmin innostua perussuomalaisvastaisen tavaran lukemisesta, voit perua lehden tilauksen ottamalla yhteyttä lehden tilaajapalveluun.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta