⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Festung Europa esittelyssä CryDev.netissä

Debyyttipeli pelitalo Jackboot Gamesilta, 2. maailmansotaan sijoittuva Festung Europa, esitellään CryDev.netissä. Kirjoitan tästä, koska haluan tuoda finskiyleisölle jotain uutta odotettavaa pelirintamalla, nimittäin Jackboot Gamesin rakentama sotapeli on varmasti odottamisen arvoinen. Red Orchestra: Ostfront -peliä modanneet tyypit saivat idean perustaa oman yrityksen ja lähteä niinkin kunnianhimoisen projektin vietäväksi, kuin standalone-pelin tekemiseen. Viime vuosina näitä taktisia ensimmäisen persoonan räiskintöjä on ilmestynyt melko paljon. Festung Europa pyrkii erottumaan armeijanharmaasta massasta tarjoamalla pelaajille mahdollisimman todenmukaisen kuvan vuoden 1944 tappeluista Normandiassa, Ranskassa.

Jackbootin väki aloitti ensimmäisen oman pelinsä tekemisen käyttämällä Unreal-pelimoottoria. He skippasivat sen ja valitsivat CryEngine3:n. Tämä päätös tehtiin, koska CryEngine pystyy paremmin vastaamaan pelin tarpeita. Tarpeisiin kuuluu mm. vähintään 64 pelaajan moninpelimahdollisuus kentissä, jotka ovat jopa neljän neliökilometrin laajuisia.

Pelissä saksalaiset sotivat länsiliittoutuneita vastaan. Luvassa on siis tyypillisten teutonivehkeiden lisäksi vastapuolella muiden muassa Bren-konekivääri, Enfieldin pistooli, Lee-Enfieldin pulttilukkokivääri. Varmaan muitakin on tulossa. Niitä ei vielä ole nimetty. Pelissä nähdään myös historiallisesti tarkkoja pukeutumiskoodeja, kuten alla Normandian maihinnousun aikaisia saksalaisten käyttämiä maastopukuja.

Saksalaisia sotilaita Festung Europa -pelissä.

Tässä konseptitaidepiirroksessa kanadalaiset tai britit ottavat vastaan saksalaisen Stug-rynnäkkötykin vasemmalla ja luullakseni P4-panssarivaunun oikealla. Niiden välistä köpöttelee jalkaväkeä ja puolitelavaunu. Etuvasemmalla olevalla tyypillä on Bren-konekivääri ja oikealla puolen olevalla miehellä Sten-konepistooli.

Konseptitaidetta: kanadalaiset tai britit ihmettelevät saksalaisia panssarivaunuja.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta