⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Suunnittelukilpailu, logokilpailu

Homman nimi on Festung Europa. Se on rakenteilla oleva 2. maailmansotaan sijoittuva strateginen ensimmäisen persoonan ammuskelupeli. Peliin etsitään nyt sopivaa logoa ja sen löytämiseksi käynnistettiin logosuunnittelukilpailu. Peliä rakentava Jackboot Games haluaa logon näyttävän ammattimaiselta, mahtavalta ja uniikilta muiden asioiden muassa. Logon suunnittelijoiden toivotaan muistavan, että Festung Europa vie pelaajansa länsiliittoutuneiden kanssa eturintamalle taistelemaan Saksan sotakoneistoa vastaan 2. maailmansodassa. Pelaajat voivat kokea Normandian maihinnousun, Falaisen niityt, joukkuepelin, lähitaisteluja.

Suunnittelukilpailuun voi osallistua luomalla käyttäjätilin Jacboot Gamesin foorumille. Sitten logokilpailua käsittelevään viestiketjuun voi lisätä enintään kolme näyteversiota omista logoehdotuksista. Niiden on oltava kohtuullisen kokoisia ja hyvälaatuisia. Mukaan voi liittää lyhyen sanallisen kuvauksen logosta, siitä, mitä se pyrkii viestimään.

Logolta vaaditaan:

  • Sen on skaalauduttava mihin kokoon tahansa logon menettämättä laatuaan tai vetovoimaansa.
  • Sen tekemisessä tai siinä itsessään ei saa käyttää muiden tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. (Tarkoittaa kai lähinnä sitä, ettei saa nyysiä muiden kuvia ja panna niistä läjään jotain omanlaista.)
  • Logon on istuttava yllä mainittuun teemaan ja tunnelmaan.
  • Värimaailman suhteen ei ole rajoituksia. Logon on "toimittava" vaaleaa ja tummaa taustaa vasten.
  • Enintään kolme työtä kultakin kilpailijalta.
  • Ehdotusten on oltava esim. PNG- tai SVG-formaatissa.

Voittajan valitsee pelitalo Jackboot Games yhdessä yhteisön kanssa. Logoehdotuksia lähettävä taho varautukoon siihen, että ehdotuksia ja tekijän nimeä saatetaan käyttää markkinointikampanjoissa ja -materiaaleissa myöhemmin. Kilpailijan on myönnettävä kaikki oikeudet logosta pelitalolle, jotta se voi käyttää logoa Festung Europan yhteydessä (esim. markkinoinnissa). Pelitalo myös varaa oikeuden muokata logoa. Pelitalo pidättää oikeuden olla valitsematta kilpailutöistä mitään, mikäli sopivia ehdotuksia ei tule.

Palkinnot:

  1. Päävoittajalle digitaalinen kopio Festung Europa -pelistä, kaksi peliavainta kavereiden käyttöön, pääsy pelin beta-versioon, nimi "krediitteihin" ym.
  2. Toiselle sijalle päässeet (2 henkilöä) saavat digitaalisen kopion Festung Europasta, pääsyn betaan, foorumikuvakkeen.
  3. Kolmannelle sijalle päässeet (2 henkilöä) saavat pääsyn betaan ja foorumikuvakkeen.

Parempi kuvaus suunnittelukilpailusta löytyy Jackboot Gamesin foorumilla sijaitsevasta viestiketjusta. Se on englanniksi. Siellä on myös muiden lähettämiä töitä.

Lisätty 1.4.2015: omat ehdotukseni

Festung Europa -logoidea 1.4.2015.

Festung Europa -logoidea 31.3.2015.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta