⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Sain kuvani Flickrin Exploreen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 9. helmikuuta 2015 kello 11.42

Liityin Flickriin muutama päivä sitten. Eilen palveluun 8. lataamani kuva valittiin Exploreen. Sain sille yli 5600 katselukertaa ja tähän mennessä se on saanut 169 tykkäystä.

Flickr-fotosivustolla on luultavasti automatisoidusti toimiva Explore-osio. Siellä esitellään Flickrin "kiinnostavuusalgoritmin" valitsemia kuvia yhteisön jäseniltä. Algoritmi pyrkii poimimaan tuhansista kuvista mahdollisimman erilaisia fotoja. Käyttäjälle, jonka kuva tai kuvia on valittu Explore-sivuille, ei kerrota asiasta. Flickrin ohjeiden mukaan paras tapa saada omia töitä tuohon osioon on olla aktiivinen palvelussa. Ohjeissa kehotetaan liittymään ryhmiin, lisäämään tageja kuviin, sekä katsomaan ja kommentoimaan muiden kuvia.

Kuvan nimi on A curvy street. Se on panoraama Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitsevasta risteyksestä, joka kaartuu voimakkaasti vanhan puurakennuksen nurkan ympäri. Itse asiassa tuo kuva ei minusta ole kovin ihmeellinen. Kuvasivustollani osoitteessa http://pjti.fi on panoraamoja, joista pidän paljon enemmän.

Miten sain kuvani Exploreen? En tiedä. Tein kuvalle seuraavat asiat:

  • Lisäsin sille otsikon
  • Sitten kuvauksen
  • Kirjoitin kuvalle muutamia tageja
  • Ilmoitin kuvan kuvauspaikan kartalle
  • Valitsin kuvalle yhden albumin
  • Ymppäsin sen pariin ryhmään

Jos olet kiinnostunut Flickr-profiilini kuvista, tsekkaa koko setti täältä: flickr.com/photos/kuopassa.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta