⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

FPS Creator Reloaded

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.37

Luultavimmin maailman simppeleimpiin 1. persoonan räiskintäpelien teko-ohjelmiin kuuluva FPS Creator Reloaded laskettiin hissukseen Steamin Greenlit-pyöritykseen. Greenlit on jokin systeemi, jolla fanit voivat kohottaa suosittelemansa ohjelmiston näkyvyyttä Steamissa. Se on nyt tapahtunut FPS Creator Reloadedille. Pelinteko-ohjelman tekijät uutisoivat nettisivuillaan tämän tarkoittavan sitä, että he pystyvät nyt julkaisemaan softansa planeetan suosituimmassa videopeleihin erikoistuneessa areenassa.

FPS Creator Reloaded on nyt beta-vaiheessa sen tilaussivulla lukevan tekstin mukaan, joskin pelin kultaversio on erään FPS Creator Reloadedin tuoreen uutisen mukaan alpha-vaiheessa. Oli niin tai näin, softasta myydään jo nyt kolmenlaisia lisenssejä. Pronssi-, hopea- ja kultalisenssit ovat eri arvoisia ja sisältävät erilaiset kokoonpanot ohjelmistosta. Perusversiona toimiva pronssi (Bronze) on vain 30 jenkkidollarin arvoinen. Hopeaversio (Silver) on 80 USD:ta ja kultaversio (Gold) sata dollaria.

Kultaversion tilaajat pääsevät käsiksi ohjelmiston varhaisiin kehitysversioihin, saavat myös beta-versiot, sekä DVD-levynä softan ensimmäisen viimeisen kehitysversion (V1), kuin myös mahdollisuuden jakaa ja tallentaa pelejään. He saavat myös nimensä softan kiitososioon, neljä hahmopakettia ja he voivat myydä tekemiään FPS-pelejä. Kultaversion tilaajat saavat kaiken kukkuraksi 10 FPS Creator Classic -hahmopakettia.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta