⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Freelancer.com ja laatu

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.14

Jos Freelancer.com-sivustolta hakee freelancereita kirjoittelemaan artikkeleita, tällä hetkellä hakutulosten kärkipäässä on intialainen nainen, joka veloittaa 1,52 euroa tunnilta. Hän on saanut täydet pisteet ja seitsemän arvostelua. Nainen mainitsee profiilissaan taitavansa logosuunnittelun, PHP:n, HTML:n, leiskauttamisen PSD:stä HTML:ksi, sekä artikkeleiden napsuttelemisen.

Kuulostaa aika hyvältä. Hinta on tähän mennessä ehkä se omituisin varoitusmerkkejä antava asia. Toinen seikka, joka tässä rachel902:ssa hieman epäilyttää, on profiilin esittelysivulla oleva teksti. Se kuuluu sanatarkasti näin: i am doing my best for all project..

Samanlainen ilmiö tuntuu toistuvan useissa hakutulosten kärkisijoille nostetuissa profiileissa, niissäkin, jotka ovat täydet viisi tähteä saaneet osakseen. Näistä kirjoittajaehdokkaista ei ainakaan halvinta kannata valita, koska jälki on eittämättä mallia "juosten kustu". Jos harkitsisin englanninkielisten artikkelien kirjoittajan värväämistä Freelancer.comista, harkitsisin kannattaako valita sellainen tyyppi, jonka omassa profiilisivussa on kummallisia kirjoitusvirheitä.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta