Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Geo Stenius, perussuomalaiset ja Natsi-Saksa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 15. heinäkuuta 2015 kello 14.27

Olisivatko perussuomalaiset ministerit ehdottaneet, että apu pitää antaa Natsi-Saksassa paikan päällä, kun tuhannet juutalaiset pakenivat henkensä uhalla maasta? Tosin silloinkaan pakolaisia ei otettu mielellään vastaan missään muualla. Näin kirjoittaa Uudenmaan toimittaja Geo Stenius lehtensä nettisivuille. Hän katsoo suomalaisten sietävän ottaa niistä miljoonista Eurooppaan pyrkivistä pakolaisista useampia, useampia, useampia. Hänen mielestään perussuomalaiset ovat vallan natsimaisia olentoja, sillä perussuomalaisten mukaan pakolaisten ottamisen pitäisi perustua vapaaehtoisuuteen, ei pakkoon. Stenius kannattaa pakkoa, ei sitä mitä pakolaisten asuttajat ja elättäjät ajattelevat. Hän on valmis tinkimään turvallisuudesta, elintasosta, elämänlaadusta — sinun ja sinun lastesi turvallisuudesta, elintasosta ja elämänlaadusta. Tulee mieleen sanonta ruotsalaisista, jotka ovat valmiita taistelemaan viimeiseen suomalaiseen! :-D

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Geo Stenius, perussuomalaiset ja Natsi-Saksa" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1285 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi