Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Google Maps -karttojen visuaalisen ilmeen säätäminen käy tällä työkalulla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.51

Siis tällä työkalulla. Tuo systeemi luo esimerkiksi JSON-pötkön, jonka voi halutulla tavalla ympätä Google Maps -karttakuvaan. Työkalulla voi generoida myös omannäköisen staattisen karttakuvan. Tutustuin tähän asiaan haluttuani virittää tatskaliikkeiden hakemiston karttojen ulkoasua. Halusin laittaa siinä karttakuvat sellaisiksi, joissa maantiet ym. ovat verenpunaisia — ikään kuin verisuonia. Tatuointiliikkeet.comissa lopputulos ei ole niin hieno kuin halusin. Hienonnan sitä kunhan on enemmän energiaa.

Tuo stailausvelho toimii niin, että vasemmanpuoleisesta boksista valitaan ne komponentit, joita halutaan stailata. Muutokset päivittyvät enemmän tai vähemmän reaaliaikaisesti taustalla näkyvään karttaan. Omat kartta-asetukset voi kopioida sivun oikeassa laidassa olevaa nappia Show JSON tai Static Map klikkaamalla. Tässä vielä hifistelyä:

Vasemmanpuoleisesta boksista voi valita esimerkiksi vain valtatiet, joiden värejä, kirkkautta, gammaa jne. voi muuttaa. Muutokset tallentuvat ja tulevat näkymään sivun oikeassa laidassa olevaan boksiin. Jos samassa kartassa halutaan useita asetuksia useisiin eri layereihin, komponentteihin tai miksi niitä halutaankaan kutsua, voidaan klikata oikeanpuoleista *Add*-nappia. Se lisää uuden asetussetin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi