⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

GoPro HERO3: White Edition

GoPro-toimintavideokameroita on valmistettu vuodesta 2004 lähtien ja kehityspuun toistaiseksi viimeisintä kärkeä edustaa HERO3+. Sen Black- ja Silver-mallit julkaistiin lokakuussa 2013. Minulla on nähdäkseni loppuvuodesta 2012 ilmestyneen HERO3:n halvin ja yksinkertaisin malli: White. Tässä on valokuvia tuosta White Editionin kamerasta ja siihen hankkimistani tarvikkeista.

HERO3: White Editionilla voi kuvata korkeimmillaan 1080p:n videokuvaa, jolloin frameja per sekuntti on 30. Still-valokuvia voi ottaa viiden megapikselin tarkkuudella enintään niin, että kolme kuvaa räpsitään sekunnissa. Kamerassa on valmistajansa mukaan ultralaajakuvalinssi ja sisäänrakennettu WiFi. Laite on ainakin vedenpitävän kotelonsa ansiosta vedenkestävä tai -pitävä aina 40 metrin syvyyteen saakka. White Edition painaa ilman koteloa 74 grammaa. Kotelon kanssa paino on 136 grammaa. Kamerassa oleva akku kestää yhtäjaksoista videokuvaamista vähintään 2 tuntia ja 15 minuuttia jos kuvataan 1080p:n kuvaa 30 fps:llä ja jos WiFi ei ole päällä. WiFin ollessa päällä kuvausaika vähenee noin 15 minuuttia.

Yksi huomioitava juttu: muistikortin on oltava Class 10 jos kuvataan timelapsena jotain sillä tavalla, että kamera ottaa kuvan 0,5 sekunnin väliajoin. Kamera tukee enintään 64 gigan microSD-kortteja.