Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Hakukoneoptimointiprojekti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.47

Varasin toukokuussa 2013 domainosoitteen porvoo.info ja laitoin sinne pian sen avaamisen jälkeen kuvablogin. Sivusto on ollut alusta lähtien englanniksi — elokuun 12. päivästä lähtien valtaosin myös suomeksi. Testaan tuolla sivustolla ensisijaisesti miten korkealle Googlen hakutuloksissa sivuston voi saada hakusanalla porvoo tai hakulauseella porvoo finland. No, ei ainakaan vielä kovin korkealle… Se varmaan johtuu huonosta sisällöstä, tai paremminkin tekstimuotoisen sisällön puuttumisesta, ja sivuston nuoresta iästä ja sisäänpäin osoittavien linkkien vähäisyydestä.

Laitoin vihdoin sivuston tiedot Google Webmaster Centraliin. Lisäsin sinne sivuston XML-sivukartan, johon harmikseni huomaan saavani vain sivuston englanninkieliset sivut, en suomenkielisiä. Laitoin sivustolle myös linkin head-lohkon sisälle. Lisäksi tästä blogikirjoituksesta tulee johtaa Porvoo.infon etusivulle yksi linkki. Seuraavaksi pitää vain odotella ja katsella myöhemmin miten nämä muutokset ovat vaikuttaneet sivuston sijoittumiseen hakutuloksissa.

Valokuva Porvoon tuomiokirkosta aamuhämärässä.
Syyskuun alussa kuvattu Porvoon tuomiokirkko.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Hakukoneoptimointiprojekti" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi