⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Haluatko testata Garmin VIRB -kameraa?

Lähinnä GPS-laitteistaan (autonavigaattorit, rannekellot ja kännykkämallin GPS:t) tunnettu Garmin näyttää hivuttautuvan GoPron rinnalle, tai ainakin se mielii sinne. Siitä kielii Garminin järjestely, jossa 25 onnekkaalle tarjotaan mahdollisuus testata uuden uutta VIRB Elite -toimintakameraa. Sillä voi kuvata GoPron tapaan teräväpiirtokuvaa ja ottaa valokuvia. Kamera on hyvin pieni, vesitiivis ja GPS:llä varustettu.

Jos kiinnostuit testaamisesta, voit kysäistä kameraa itsellesi osoitteessa www.testaagarminvirb.fi. Hakemuksia otetaan vastaan vielä parin päivän ajan.

Hakijoiden on rekisteröityessään aiheellista kertoa suosikkiurheilulajeistaan ja muista harrastuksista, joiden parissa Garminin kameraakin luultavimmin tultaisiin käyttämään. Garmin-tuomaristo valitsee sitten kesäkuussa 2014 yhteensä 25 virallista testaajaa. He saavat VIRB Elite -kameran kokeiltavaksi. Testaajien kaivataan sen jälkeen julkaisemaan videoitaan ja kommenttejaan kuukausittain joulukuuhun 2014 asti.

Osallistumisehtojen mukaan testaajahakemuksia otetaan vastaan 31.5. asti. Kesäkuussa valitaan 25 kameroitettavaa henkilöä. Testaajat saavat sähköpostitse tiedotteen, jossa kerrotaan valinnasta sekä muita tietoja ja ohjeita. Hyvin sujuneesta yhteistyöstä testaajat saavat pitää heille toimitetun videokameran. Sen edellytyksenä on ainakin vähintään kuuden videon julkaiseminen kesäkuun ja joulukuun 2014 välillä. Testaaja voidaan projektin aikana hylätä sääntörikkomuksesta.

VIRB Elite

Toimintakamerassa on 1,4 tuuman Chroma-näyttö. Akku (2000mAh) kestää kolmisen tuntia. Kamera on "rugged", vesitiivis ja IPX7-kriteerit täyttävä. Kameraan mahtuu yksi enintään 64 gigan microSD-kortti. Tuolla 64-gigaisella kamera pystyy kuvaamaan jonkin verran yli seitsemän tuntia 1080p:n kuvaa. Muistikortin nopeuden on syytä olla ainakin 10. Kameran linssinä on WideVün yhdeksästä lasielementistä koostuva superviritelmä. Kameraan on rakennettu digitaalinen kuvanvakautin ja automaattinen linssin vääristymiä korjaava järjestelmä. Videokamerassa on WiFi- ja ANT+-yhteys. Sen voi linkittää muihin Garminin tuotteisiin jos halutaan taltioida vaikkapa ulkolämpötila taikka sydämen tykytysnopeus. VIRB Elitessä on kiihtyvyys- ja korkeusmittari sekä erittäin herkkä GPS. Tässä kamerassa on useita kiinnitysmahdollisuuksia ja adaptereita, jotka ovat yhteensopivia muiden (tarkoittaa luultavasti GoProta) kiinnittimien kanssa.

Hinta

  • Verkkokauppa.com: 299,90 €
  • Varuste.net: 329 €
  • Scandinavian Outdoor Store: 339 €
  • Marinea: 369 €
  • Citymarket.fi: 379,90 €
  • Gigantti: 389 €
  • Garmin.com: 419 €

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta