⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Halvimmat GoPro-tarvikkeet

GoPro on rakennettu sillä tavalla ovelasti, että pelkällä kameralla ei yleensä tule toimeen vaan sen käyttäminen tehokkaasti erilaisissa tilanteissa edellyttää lisätarvikkeiden hankkimista. Niihin saa kulumaan satasen jos toisenkin. Löysin muutamia päiviä sitten erityisen halvan nettikaupan, josta löytyy ainakin tätä juttua kirjoittaessani tuntuvasti halvempia GoPro-yhteensopivia tarvikkeita kuin mistään muualta. Mistään muualta tarkoittaa tässä ainakin Verkkokauppa.comia, Junkyard.fi:tä, Kyparakamerat.fi:tä, Digitarvike.fi:tä ja Motonettiä ja Pixmaniaa. Jos siis omistat GoPron tai harkitset sen hankkimista, kannattaa lukea tämä rahanarvoinen juttu.

Se halpoja GoPro-varusteita myyvä nettikauppa on Mikkelin Valokuvausliike. Sillä on nettikauppa osoitteessa www.kameraliike.fi. Firman nettisivuilla on vasemmassa sivupalkissa hakukone. Laittamalla siihen hakusanaksi "gopro" avautuu läjä hyödyllistä settiä.

Tein sieltä tilauksen tiistaina 24. tammikuuta aamuyhdeksältä. Maksoin tilauksen Nordean nettipankin tunnareilla. Kahta tuntia myöhemmin sain sähköpostitse ilmoituksen, että tilaukseni on postitettu. Tilasin tavarat SmartPOST-toimipaikkaan, jonne ne saapuivat eilen tiistaina 28. tammikuuta.

Ostoslistani sisälsi nämä tuotteet:

  • Linssinsuoja kameraan ja koteloon, 10 EUR
  • Floaty Sponge -kelluke, 11,5 EUR
  • Kamerajalustan adapteri, 5 EUR
  • Kiinnitysalustasetti (neljä levyä ja tarraa), 10 EUR
  • 3-Way Pivot Arm Assembly -nivelkokoonpano neljällä ruuvilla*, 9,5 EUR

Mikkelin Valokuvausliike ei kuitenkaan ole SmartPOST-toimitustavan osalta pelkkää auringonpaistetta, sillä hommassa on yksi kympin arvoinen miinus. Nimittäin paketin lähettäminen SmartPOST-paikkaan maksoi 14,9 euroa. Se on siis jotakuinkin 10 euroa kalliimpi kuin useassa muussa nettikaupassa silloin kun tilataan suunnilleen saman kokoinen/painoinen lähetys. Muutkin toimitustavat ovat jonkin verran kalliimpia kuin useissa muissa nettikaupoissa. Esimerkiksi tavaroiden toimittaminen lähimpään postiin maksaa 10 euroa.

*) Ruuvien päät ovat muovia, samoin ovat nivelet. Digitarvike.fi myy järeämpiä alumiinista valmistettuja sormiruuveja viiden euron kappalehintaan. Samoin siellä on alumiinisia 12 euron arvoisia nivelkokoonpanoja.

Tietoa kirjoittajasta