Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Hälytyslistalla eivät näy kaikki hälyt

Kirjoitettiin
Päivitettiin 10. joulukuuta 2015 kello 17.50

Hälytyslistalle eivät päädy kaikki oikeassa elämässä tapahtuneet hälytykset. Tämä havainto pätee ainakin Porvooseen. (Porvoon hälytykset täällä.) Asun lähellä keskustaa ja kuulen ja näen päivittäin piipaa-autojen rallin. Yleensä hälytystehtävän jälkeen se kirjataan Pelastustoimen mediapalvelun ensitiedotesivulle, mutta kaikki eivät sille listalle päädy, tai niitä ei ainakaan näytetä julkisesti. En tiedä miksi niin on. Yksi selitys saattaa olla inhimillinen tekijä, sillä jos hälytystietojen julkaiseminen edellyttää joltakulta viranomaiselta jonkin rastin laittamista johonkin tietokoneohjelman lomakkeeseen tms., se saattaa välillä jäädä tekemättä.

Ja toinen huomio: tällä paikkakunnalla kun on paljon liikennettä tiellä ja palokunnan hälytysajossa olevat ajoneuvot haluavat avata latua, he soittavat nykyisin hyvin ahkerasti tööttiä. Se on jokseenkin uusi ilmiö, muistelen.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Hälytyslistalla eivät näy kaikki hälyt" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi