⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

HelpostiLasku etsii jälleenmyyjiä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 9. kesäkuuta 2014 kello 01.50

Minulla ei ole tässä asiassa omaa lehmää (tai muutakaan omaisuutta) ojassa. Kunhan kirjuuttelen. Miksi ryhtyä kaupustelemaan HelpostiLasku-laskutusohjelmaa? Tuohon kysymykseen vastataan osoitteessa www.helpostilasku.com/jalleenmyynti sijaitsevalla sivulla, jossa selvennetään jälleenmyyjille tarjottavan 20 prosentin provisiota myydyistä ohjelmistolisensseistä ja HelpostiLasku.net-palvelusta. Jos joku ostaa sellaisen palvelun, jossa on kuukausi- tai vuosimaksu, jälleenmyyjä saa jatkuvan provikan koko em. palvelun tilausjakson ajalta.

Pari selkeää esimerkkiä tienausmahdollisuuksista:

  • Joku tilaa HelpostiLasku.net-palvelusta XS-tason. Silloin tilaajalta laskutetaan vuodessa 55 euroa. Provisio jälleenmyyjälle on 20% eli 11 euroa.
  • Joku tilaa HelpostiLasku Plus 1 -lisenssin. Sen hinta on 199€. Jälleenmyyjän provisio on 20% eli 39,8 euroa.

HelpostiLasku on Billgo Oy:n tuotesarja. Siihen kuuluu laskutusohjelmisto, myyntireskontraohjelmisto, verkkopalveluna toimiva laskutusohjelma, ja erikseen on EAN- ja ISBN-viivakoodien luomiseen pari muuta softaa. Uutuutena on tuntiseurantaan selkeyttä tuova, kuukausimaksullinen, HelpostiTunnit. Se toimii selaimella ja tuota softaa voi käyttää vaikka työaikojen ja työmatkojen kirjaamiseen.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta