Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Helppo tähtiarvosteluskripti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.14

miniBB:n foorumilla joku vinkkasi hyvästä skriptistä, jolla voi aika pienellä vaivalla toteuttaa tähtiarvostelun melkein mille tahansa asialle nettisivulla. Skripti on ilmainen ja mahdollistaa pisteiden ja arvostelukertojen tallentamisen joko MySQL-tietokantaan tai tekstitiedostoihin. Käyttäjiä voidaan estää äänestämästä jos he eivät ole esimerkiksi foorumin sisäänkirjautuneita käyttäjiä tai nettikauppaan loggautuneita asiakkaita.

Modifioin skriptistä tänne Kuopassa.net-blogiin soveltuvan ja Textpatternilla toimivan version. Se näkyy luultavasti sinunkin edessäsi tämän sivun oikeassa yläkulmassa. Ynnäsin tähtiarvosteluskriptiin Microformatsilla toteutetun "rich snippetin". Niistä löytyy lisätietoja yllä olevasta linkistä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Helppo tähtiarvosteluskripti" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 4 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , , , , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi