⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Hendo Hover

Olen YouTubessa Thunderf00t-kanavan tilaaja. Kanavan omistaja laittoi päivä sitten nettiin videon, jossa esitellään kuinka eräät dyydsönit hakevat rahoitusta Kickstarterista. Joukkorahoituspalvelu Kickstarter on tietysti ihan hyvä paikka kun halutaan joukolla rahoittaa jotain, mutta… Nyt haetaan rahaa lentävän skeittilaudan tekemiseksi.

Hendo Hover on tuon proggiksen takana. Hendo Hover on jokin salaperäinen yritys, joka toimii luultavasti Yhdysvalloista käsin. Sillä on nettisivut osoitteessa www.hendohover.com. Tuo domainosoite rekisteröitiin kuukausi sitten GoDaddyn kautta. Firma laukaisi pintapuolisesti erittäin vaikuttavan Kickstarter-kampanjan aikaisemmin lokakuussa. Se vaikuttaa todella uskottavalta. Enkä minä ole tietenkään yksi niistä, joiden mielestä se on uskottava, sillä 2438 tahoa on lahjoittanut yli 400 000 USD:n edestä rahaa tuon lentävän skeittilaudan (Hendo Hoverboard) tekemiseksi.

Jossain kasariluvun skifileffassa, olisiko ollut Paluu Tulevaisuuteen tai jokin sellainen, esiteltiin lentäviä skeittilautoja. Sen takia uskon etenkin yhdysvaltalaisten kolmikymppisten tyyppien olevan hyvin innoissaan kun nyt heidän lapsuudessaan näkemänsä coolein asia voi konkretisoitua.

Hendon mukaan sen levitoiva laite toimii magnetismilla. Levyssä on neljä kiekkoa. Ne luovat "erityisen magneettikentän, joka käytännössä työntää itseään vasten aiheuttaen voiman, jolla laite nousee ilmaan". Laite toimii pattereilla. Tai akulla. Kickstarterin kautta malttamattomimmat fanit, he, joilla on enemmän rahaa kuin järkeä, voivat tilata kehitysalustan. Kehitysalusta on pelkkä levitoiva aparaatti, josta voi nikkaroida jotain mieluista.

Se, mitä Hendo Hover ei mainosta riittävästi, on että tuo lentävä skeittilautanen tarvitsee toimiakseen "hoverparkin", siis alueen, jossa laitetta voi käyttää. Hakemalla hakea saa myös sitä tietoa, että lentävä lautanen lentää vain noin parin senttimetrin korkeudella hoverparkin pinnasta. Vähän toinen fiilis välittyy, kuten Thunderf00t videossaan hyvin esittää, Hendo Hoverin futuristisesta mainosvideosta. Voit katsoa sen tästä alapuolelta.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta