⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Heroes and Generalsiin Newgarden-päivitys

Aiheena on videopeli. Tämä juttu liittyy tietsikkapeliin, joten jos et ole sellaisista kiinnostunut, kannattaa skipata. Heroes and Generalsin viimeisin isompi päivitys sai nimekseen Newgarden. Se ilmestyi 23. joulukuuta ja kuten marraskuun Manstein, myös Newgarden toi peliin paljon uusia asioita.

Olen tästä asiasta julkaissut jo parikin päivää aiemmin englanninkielisen yhteenvedon YouTube-kanavallani eräässä Heroes and Generalsiin liittyvän pelivideon yhteydessä. Newgarden esitteli aivan uudenlaisen pelihahmon kehityspuun ja uusitut taisteluista (FPS-moodissa) saadut palkintonauhat, uudistetun lentokenttäkentän ja kirsikkana kaakussa pelin grafiikka-asetuksiin säätöjä. Viimeksi mainittu tarkoittaa sitä, että vähemmän tehokkaillakin pelikoneilla Heroes & Generalsin pitäisi pyöriä tehokkaammin.

Kun peliin kirjautuu osoitteessa game.heroesandgenerals.com, ensimmäiseksi pistää silmään uusittu käyttöliittymä. Sitä on säädelty entistä pirteämmäksi ja jonkin verran nopeammaksi. Pelaajan kannalta tärkein päivitys lienee pelihahmon kehityspuu — character progression. Tässä alapuolella näkyy tuota juttua havainnollistava kuvakaappaus.

Pelihahmon kehityskulku Heroes & Generalsissa.
Tässä näkyy pelihahmoni tilanne 26.12.2013.

Pelihahmo voi jossain vaiheessa kehittymistään vaihtaa roolia.
Landseri voi jossain vaiheessa siirtyä tarkka-ampujaksi eli Reconiksi.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta