Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Heroes & Generals julkaisi Jefferson-päivityksen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.15

Osittain nettiselaimella pelattava 2. maailmansotaan sijoittuva ammuskelu- ja taktikointipeli Heroes & Generals laski juuri pelaajiensa iloksi uuden päivityksen peliin. Päivitystä kutsutaan nimellä Jefferson. Samanlaisia lempinimiä ovat aikaisemmatkin H&G-päivitykset saaneet. Tällä hetkellä peli on avoimessa beta-testausvaiheessa, eli pykälän tai pari ennen kuin peli virallisesti julkaistaan valmiina. Toki valmistumisenkin jälkeen siihen on luvassa päivityksiä, kuten pelikenttien laajennuksia.

Jeffersonin myötä pelissä häiriköivien tyyppien kontrollointia on paranneltu, pelihahmojen varusteinventaariota ja muuta varusteisiin liittyvää sälää on hienosäädetty, grafiikkoihin ja käyttöliittymäänkin on tehty jonkin verran parannuksia. Lisäksi pelissä on nyt mahdollista luoda omia joukkueita, joihin kavereita voi kutsua pelaamaan. Joukkueuudistuksen ansiosta samaan taisteluun on entistä vaivattomampi saada kaverit mukaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Heroes & Generals julkaisi Jefferson-päivityksen" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1286 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi