Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Heroes & Generals Mobile Command saatavilla iOS- ja Android-alustoille

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.22

Heroes & Generals on käsittääkseni pienen tanskalaisen pelitalon rakentama sotapeli, joka sijoittuu 2. maailmanpalon tapahtumiin ja tyytyy siinä asettamaan saksalaiset vastaan amerikkalaiset. Pelissä on jotain uniikkiakin: koko systeemiä ohjataan nettiselaimen avulla. Selaimen avulla hallitaan pelitiliä, pelihahmoja sekä liitytään avoimiin Action-moodin peleihin. Actionin lisäksi H&G käsittää strategiaosaston, nettiselaimelle ladattavan reaaliaikaisesti päivittyvän Euroopan alueen kartan. Kartalla voi nähdä kuinka eri osapuolet liikuttelevat joukkojaan ja valtaavat kaupunkeja, tehtaita, lentokenttiä jne.

Nyt Heroes & Generalsin tekijät uutisoivat avoimen beta-testausvaiheen alkaneen. Jo aikaisempien kuukausien aikana perttatestaamista on voinut tehdä liittymällä peliyhteisön jäseneksi. Pelitalo on jakanut tuhansia ja tuhansia avaimia. Yhden minullekin. Open Beta vaiheen myötä Heroes & Generals avautuu myös mobiililaitteille. Peliin rakennettiin iOS ja Android-alustoilla toimiva mobiilisovellus, nimeltään osuvasti Mobile Command, jolla voi seurata kampanjan sujumista ja kommunikoida muiden joukkoja liikuttavien kenraalien kanssa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Heroes & Generals Mobile Command saatavilla iOS- ja Android-alustoille" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1286 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi