⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Heroes & Generals siirtyi Quesada-versioon

Quesada on jonkin yhdysvaltalaisen kolmen tähden kenraalin mukaan nimetty kehitysvaihe Heroes & Generals -pelissä. Olen kirjoittanut tästä pelistä blogissani aika paljon ja julkaissut YouTube-kanavallani pelistä kertovia videoita 58 kappaletta — en siis aio tarkemmin selvitellä H&G:n taustoja. Summaan tässä lyhkäisesti mitä uudistuksia Quesada tarkoittaa

Se tarkoittaa lyhkäistä lyhykäisemmin sanottuna laskuvarjojoukkojen paluuta, monipuolisuutta univormuihin, uusia ammustyyppejä ajoneuvoihin ja uusia mahdollisuuksia kustomoida tappovehkeitä.

Heroes & Generalsiin 3.7. julkaistussa Quesadassa esiteltiin Paratrooper-luokka. Se oli aikaisemmin vedetty pois pelaajien ulottuvilta, jotta pelin kehittäjät saivat rauhassa hioa ja kehittää sitä. Nyt arvatenkin niin sanotun D-päivän juhlistamiseksi laskuvarjojoukot lennätettiin takaisin Euroopan kartalle. Kehittäjien mukaan laskuvarjojoukkojen pudottamiseen käytettävät lentokoneet näyttävät nyt ihquilta. Lisäksi tekoäly ohjaa konetta, joten pelaajan ei enää tarvitse stressata ainakaan sen vuoksi. Tekoälyn käyttäminen tuossa tarkoituksessa on tilapäinen juttu. Pelitalon pyrkimyksenä on koodata pilottiluokan tyypeille mahdollisuus ohjata kuljetuskoneita. Nyt lentäjät voivat ohjailla ainoastaan hävittäjiä.

Sekä yhdysvaltalaisten että saksalaisten joukkojen käyttämiä univormuja voi kustomoida. Se koskee ainakin jenkkien ja sakujen Recon-luokkaa, molempien puolien paratruuppereita sekä panssarivaunujen miehistöä. Loput hahmoluokat joutuvat odottamaan tätä mahdollisuutta ainakin seuraavaan päivitykseen saakka.

Ajoneuvoihin on asetettu uusia ammustyyppejä. Samalla ajoneuvojen käyttöliittymää on hiottu käyttäjäystävällisemmäksi niin, että käytettävissä olevista ammustyypeistä on helpompi poimia kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivat "lähetykset". Ammustyyppejä ei ole ympätty jokaiseen saatavilla olevaan ajoneuvoon, mutta luulen etenkin yleisimmin käytettävissä panssarivaunuissa olevan tämän myötä uusia paukkuja.

Amerikkalaisten Bazooka ja saksalaisten Panssarikauhu eli Panzerschreck, voidaan jollain tapaa tuunata yksilölliseksi. Lisäksi saksalaisten puoliautomaattisesta Gewehr 43 -kivääristä on saatavilla jokin "Gott mit uns" -versio, kuten myös jenkkien vastaavasta Garandista on "Death or Glory" -versio.

Tietoa kirjoittajasta