⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Heroes & Generalsiin iso päivitys

Tämä on peliaiheinen bloggaus. 2. maailmansotaan sijoittuva strategia- ja räiskintäpeli Heroes & Generals sai alkuviikosta ison päivityksen, jonka takia epäilen pelin kehittäjien suunnittelevan tuovansa yhdysvaltalaisen ja saksalaisen osapuolen seuraksi Neuvostoliiton. Yleensä tällaiset pelit ovat amerikkalaisten tekemiä, kuten ovat elokuvatkin ja muu viihde, mutta pelitalo Reto-Moto on tanskalainen.

Reto-Moto vaikuttaa aidosti kiinnostuneen tokasta maailmansodasta, sillä se on tuonut peliin paljon sellaista ekstraa, jota ilmankin voisi tulla toimeen. Tällaista arvelen, sillä jokaisen uuden ajoneuvon, tekstuurin, animaation ja koodirivin luominen vie aikaa. Pelifirmalle aika on rahaa, tai paremminkin aika vie rahaa.

Heroes & Generalsiin tuotiin nyt uusia Neuvostoliiton käyttämiä työkaluja:

  • Emma-pikakiväärinä tunnettu DP-28.
  • Huiman tulinopeuden konepistooli PPSh-41.
  • Saksalaista perunanuijaa muistuttava käsikranu RGD-33.
  • Jalkamiina PMK-40.
  • Laatikkomallin telamiina TM-35.

Peliin on tehty sellainen uudistus, jossa sekä jenkit että sakut voivat käyttää noita venäläisten pyssyjä. Ne ovat ikään kuin sotasaalisaseita. Kummatkin osapuolet voivat myös ostaa eräitä vastapuolen kamppeita, eli saksalainen voi ostaa jotain amerikkalaista ja amerikkalainen voi käyttää saksalaista. Toisen puolen tuliaseita ei voi ostaa — ainoastaan lähitaisteluaseita, miinoja ja kranaatteja. Pelissä on uudistettu, edistyneempi spottausjärjestelmä. Pelissä voi nyt bongailla ajoneuvoja ja jalkaväkeä ja niistä näytetään kartalla erilaiset ikonit. Tuliaseita voi nyt personalisoida. Esimerkiksi aseen puisesta tukista voi olla erilaisia variaatioita. Väritystä ja naamiointiakin voi rassata. Sitten yksi pelifirmalle rahaa tuova uudistus: pelaajat voivat ostaa pelihahmoilleen työuria. Esimerkiksi jos pelaaja ei jaksa grindata päästäkseen panssarivaunumieheksi tai lentäjäksi, hän voi maksamalla päästä noihin peliluokkiin käsiksi.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta