Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Hobitti: Smaugin autioittama maa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.40

Telegraph-lehti kirjoitti hiljattain pitkäksi venyneen leffa-arvostelun Hobitti-trilogian kakkososasta. Siinä kritisoitiin sitä kuinka elokuva on ylipitkä ja vain kolmella toiminnantäyteisellä kohtauksella sekä yhdellä arvostelijan mielestä alatyylisellä repliikillä varustettu kokkare. Nyt myös Uusimaassa julkaistiin arvostelu Hobitti: Smaugin autioittama maasta. Siinä paljastetaan elokuvan olevan yli 2,5 tunnin mittainen!

Pidän elokuvan kannalta hieman kiusallisena sitä kuinka Martin Freeman ja Benedict Cumberbatch on toisaalla esitelty yleisölle *Sherlock*-pariskuntana. Se mielikuva häiritsee varmasti Hopiittia katsellessani. Englantilaista Sherlock-sarjaa on näytetty Suomenkin televisiossa. Siinä Cumberbatch on Sherlock Holmes ja Freeman näyttelee tohtori John Watsonia. Hobitissa Cumberbatch on lohikäärme. Freeman on puolestaan Bilbo Baggins eli Bilbo Reppuli.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Hobitti: Smaugin autioittama maa" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1287 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi