Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Hyödyllisiä WordPress-lisäosia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.16

Tällainen blogikirjoitus on ollut Kuopassa.netin luonnosluettelossa jo pitemmän aikaa. Yleensä yritän rapsutella, napsutella kaikki jutut valmiiksi sitä mukaa kun niitä kirjoittelen. Tämä on jotenkin jäänyt hoitamatta. Ehkä se johtuu siitä, että vierastan edelleen WordPressiä vaikka joudun ja muutenkin teen sen kanssa paljon, joskaan en omilla nettisivuillani yleensä pidä sitä ykkösvalintana. Se on moniin muihin julkaisujärjestelmiin verrattuna järeä ratkaisu, lisäksi WordPressin taipumus tuutata ulos päivityksiä joka toinen päivä on ärsyttävää.

 • Contact Form 7
  • Tällä voi tehdä vaivatta yhteydenottolomakkeita. Hyvin monipuolinen, spämmisuojattu. Miinuksena ylimääräiset JS- ja CSS-skriptit, joiden kiskominen pois teemasta on hankalaa.
 • Rich Text Tags
  • Voi lisätä esimerkiksi kategorioihin WYSIWYG-editorin. Helpottaa vaikkapa juuri kategorian kuvauksen muotoilemista.
 • WordPress SEO
  • Monenlaisia toimintoja, kuten title-tekstien muotoileminen, mahdollisuus ottaa pois teeman head-lohkon sisälle tulevia ylimääräisiä tavaroita, sekä mahdollisuus lisätä OpenGraph-metadataa samaan lohkoon.
 • WP No Category Base
  • Poistaa URL-osoitteista slugin /kategoria/ tai /category/ tms. Lisäosa toimii yksinkertaisesti uploadaamalla sen sisältämät tiedostot WP-sivustolle ja aktivoimalla plugin.
 • WP-PostRatings
  • Toimiva Ajax-tähtiarvostelu. Soveltuu muidenkinlaisiin arvosteluihin. Käyttää WordPressin avainkenttiä.
Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Hyödyllisiä WordPress-lisäosia" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Risto kirjoitti 20. kesäkuuta 2013

"Varastit" mun aiheen :D Olen ollut jo aikeissa parisen viikkoa kirjoittaa mitä lisäosia käytän blogissani, mutta kirjoitan kuitenkin lähiaikoina ;)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi