⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

isePankur

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.15

Kauppalehden foorumilla eräät varhaiset omaksujat ovat kertoneet Viron *isePankur*-joukkorahoituspalvelusta saamistaan kokemuksista. Eestiksi, englanniksi ja venäjäksi saatavilla oleva isePankur on sloganinsa mukaan "Inimeselt inimesele". Se toimii kaiketi melko samalla tavalla kuin kotolainen Fixura, paitsi Kauppalehden asiantuntijoiden (tuo pitäisi varmaan laittaa lainausmerkkeihin) mukaan tämä isePankur on rahoitusrobottinsa ansiosta sitä vaivattomampi käyttää ja lainaa hakevat ihmiset tuntuvat maksavan rahansa takaisin säntillisemmin kuin suomipojat.

Kävin luomassa sijoitustilin isePankuriin. Vielä on ratkaiseva vaihe täyttämättä, nimittäin omien henkilötietojen ilmoittaminen tuohon systeemiin, jotta voisin siirtää sinne rahaa ja katsoa miten sitä voi laittaa eteenpäin. Euroopan Unionin ja Viron lainsäädännön rahanpesusuojausten vuoksi pitäisi ilmoittaa esimerkiksi oman ajokortin numero (joka taitaa olla sosiaaliturvatunnus) ja muita kiusallisen yksityisiä tietoja. Siksi en ole vielä ottanut isePankurissa sitä kuuluisaa pientä askelta ihmiselle, mutta…

Jos Sinulla on kokemuksia isePankurista, tai vaikka Fixurasta, kerrohan niistä. Alla on kommenttilomake sitä varten. Kokemuksia isePankurista voi jakaa myös Kokemus.info-saitilla.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta