⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Jollan blogissa julkaistuja kommentteja suomeksi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 20. tammikuuta 2016 kello 04.23

Suomennan tähän muutamia kommentteja, joita Jolla-kännykkäfirman blogissa osoitteessa blog.jolla.com on viime päivinä julkaistu. Monet joukkorahoituspalvelun kautta tätä firmaa tukeneet henkilöt ovat vihaisia. He eivät ole saaneet tuotteitaan.

asdf23 kirjoitti 19.1.2016: Olette täysin tuhonneet uskottavuutenne ja maineenne tabletillanne. Ainoa asia, jonka voisitte tässä vaiheessa tehdä, on myydä pois kaiken mitä teillä on jäljellä. Ostakaa tabletit takaisin Intiasta. Lähettäkää ne tilaajille anteeksipyynnön kera, ja sittenkään en usko yrityksenne siitä selviävän. B-suunnitelma voisi olla uuden yrityksen luominen ja sen brändääminen toisenlaiseksi. Ehkä voisitte kutsua yritystänne nimellä Folla.

Shakatus kirjoitti 19.1.2016: Maksoin yli 1000 euroa kahdesta tabletista ja toimituksesta, Lastu-kuorista ja viimeiseksi marraskuussa veron — enkä edes saa vastausta sähköpostiviesteihini. Te Jollassa olette rikollisia!

Drizzt321 kirjoitti 19.1.2016: Viivästykset haiskahtavat, joskin ymmärrän ne (en tarkoita, että pitäisin niistä). Mutta viimeinen pisara oli, että he sanoivat, ettei kaikille tabletin tilaajille toimitetakaan tablettia vaan ‘jotakin muuta’. Se on sontaa. Pystyn elämään sen kanssa jos tavaran toimituksessa minulle on vielä muutamien kuukauden viive. Pieni yritys, ollut joitain rahaongelmia, ollut lukuisia tuotannollisia ongelmia. Ymmärrän, sitä sattuu. Mutta se, ettei kaikkia tilauksia järjestetä (tai täysin hyvitetä)? Sen sijaan annetaan määrittelemätön hyvityspalkinto? Ei. Ei ole mielestäni hyvä juttu.

Nsabri kirjoitti 19.1.2016: Haluan hyvityksen tabletista. En voi tehdä mitään ilman laitetta. Antakaa rahani takaisin!

Anilu7 kirjoitti 4.1.2016: Hienoa. Kehitätte Sailfish OS:ää ja se sujuu hyvin. Entä me, jotka olemme odottaneet kohta vuoden tablettejamme? Osallistuimme rahoittamiseen hyvässä uskossa. En toiste osallistu joukkorahoituskampanjaan. Haluan rahani takaisin sillä tabletti tulee olemaan liian vanha käytettäväksi kun saan sen.

sgv_6618 kirjoitti 4.1.2016: Jos teidän käsityksenne ‘hyvässä uskossa’ toimimisesta on petkuttaminen niin luoja auttakoon meitä kaikkia. En todellakaan pidä, että kommentoin tällä tavalla, mutta te olette niin provokatiivisia ja tehottomia ettei ole muuta keinoa. Toivon kovasti teillä olevan hyvä ja tuottelias vuosi ja että kykenette onnistumaan siinä missä olette epäonnistuneet tähän asti.

hasteur kirjoitti 31.12.2015: Olen hyvin tyytymätön. Kun meitä on vedätetty yhdeksän kuukautta totuus alkaa viimein valjeta. Jolla, tässä on vaihtoehtonne: 1) antakaa tabletti, jonka rahoittamiseen osallistuin (alkuperäinen 32 gigatavun tabletti päivitetty 64 gigatavun versioon), 2) antakaa minulle 100 prosentin hyvitys koko rahoituspaketistani, 3) tehkää jotakin muuta minkä jäljiltä tulen puhumaan pahaa Jollasta jokaisessa mahdollisessa tilanteessa ja samoin kohtelen Kickstartterien hardware-kampanjoita, jotka eivät ole vähintään toimivia prototyyppejä.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta