Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Joosa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.05

Julkaisen aika ajoin lehdistötiedotteita myös suomenkielisen maailman ulkopuolisista lähteistä. Eräälle sivustolleni saapuu välillä saksalaiselta levy-yhtiöltä jokseenkin personoituja tiedotteita. Niitä yhdistää viestin alussa oleva tervehdys Hello Joosa. Mietin vuosien ajan, miksi minua tai edustamaani mediaa kutsutaan Joosaksi, kunnes hiljattain hiffasin eli snaijasin Joosan juontunevan sanasta Jos. Se "nimi" kuuluu kokonaisuudessaan Jos Julkaistaan. Nuo sanat mainitaan jossain palautelomakkeessa tai vastaavassa, jota kautta voi lähettää tiedotteita.

Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi