Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos satut lukemaan tämän, Bill

Kirjoitettiin
Päivitettiin 3. kesäkuuta 2015 kello 15.20

Täydennys Microsoftin mainosohjelman piilottamisesta kertovaan kirjoitukseen: se keleen kuvake tulee näkyville aina kun tietokoneen käynnistää uudelleen. Panokset kovenevat! Esitän siis pyynnön Bill Gatesille. Jos satut lukemaan blogiani, joka ei ole liian kaukaa haettu epäilys, onhan sinun firmasi jo tunkeutunut tietokoneellenikin, voisitko ottaa Get Windows 10 -kuvakkeen pois koneeni työkaluriviltä? En halua nähdä sitä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Jos satut lukemaan tämän, Bill" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1287 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 4. kesäkuuta 2015

Poistappa päivitys KB3035583 :) Tämän mukana tuo nimittäin tuli ja kun poistat sen ja piilotat niin sen pitäisi lähteä pois.

Petri kirjoitti 4. kesäkuuta 2015

Kiitos! Toivottavasti tuo pitää sen poissa. :-)

Petri kirjoitti 7. kesäkuuta 2015

No nyt se tuli takaisin! Sitä ei siis saa pois. :-(

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi