Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jürgen the German

Kirjoitettiin
Päivitettiin 19. kesäkuuta 2018 kello 15.15

Jürgen the German -sketsit kuuluvat vuosina 1990–1992 näytettyyn Harry Enfield’s Television Programmeen. Jürgen on saksalainen turisti Englannissa. Hän kohtaa ihmisiä ja toistuvasti kokee tarpeelliseksi pahoitella maansa ”siinä sodassa”, eli toisessa maailmansodassa, tekemiä asioita. Kussakin sketsissä nuori vaaleatukkainen mies paljastaa natsimaisia piirteitä. Natsimaiset piirteet ja Euroopan Unionin pyrkimykset ovat yllättäen melko samanlaisia, kuten suomentamissani Jürgen-sketsin osissa käy ilmi.

Jürgen Saksalainen istuu pöydän ääreen kahvilassa. Vasemmalla istuu jo mies täyttämässä päivän lehdessä olevaa ristikkoa. Jürgen haluaa rupatella. Keskustelun edetessä käy pian ilmi, että hattupäinen mies on juutalainen. Jürgen tarjoaa kättä, mutta juutalainen kieltäytyy. Jürgen luulee ymmärtävänsä syyn. Keskustelu etenee:

Jürgen: Olen toista sukupolvea. Minä pidän juutalaisista, ja mustalaisista, bolshevikeista ja homoista. Minulle mieluisin heppu on juutalainen bolshevikkihomo, joka asuu matkailuvaunussa.

Jürgen: Nyt olemme kaikki veljeksiä ja sisaruksia Euroopassa. Haha! Kuinka ihanaa, oikein hyvä, kyllä. Emme toivota yksin teitä tervetulleeksi, vaan kaikki ihmiset ja kansat, ja juutalaiset ja slaavit ja muut käskyläiset, mahtavaan, yhdistyneeseen Eurooppaan, jonka keskus TULEE OLEMAAN BERLIINI! YKSI VALTAKUNTA, YKSI KANSA, YKSI FYYRERI!

Katso alkuperäinen Jürgen the German täältä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Jürgen the German" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi