Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Kalakotka livenä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.01

Joku suomalainen yksityishenkilö piti muistaakseni vielä pari kuukautta sitten omaa nettirealitysarjaansa, jossa mies esitteli omaa arkista elämäänsä kuvaamalla webbikameroilla olohuonetta, makuuhuonetta ja taisipa siellä vessakin olla videovalvonnassa. Tämä virolainen kalakotkan hautominen on jännittävämpi lähetys. Onkohan tuo livenä streamattua kuvaa vai jokin nauhoite mitä toistetaan? Ainakin tällä hetkellä on vuorokaudenaikaan sopiva sininen taivas ja lintu istumassa pesässä. Taustalla nähdään puita hieman huojumassa.

Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 15. kesäkuuta 2012

Näyttää olevan livelähetys kun pesässä on jo kuoriutunut muna ja yksi poikanen emon vieressä.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi