⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Kameraliike.fi

Kuvakaappaus sähköpostiviestistä, jonka Kameraliike.fi lähetti 17.2.2014.

Valo- ja videokuvaamisen, nettisivuhommien ja pelaamisen lisäksi valittaminen kuuluu lempiharrastuksiini. Voit huomata sen jos luet tätä blogia. Tässä on vaihtelun vuoksi jotain aivan päinvastaista juttua. Kun olin tammikuun lopulla laittanut esille blogikirjoituksen Halvimmat GoPro-tarvikkeet, sana siitä kiiri jutussa mainitsemani Kameraliike.fi-nettikaupan korville. Sain sieltä tänään sähköpostia. Se on tuo yllä näkyvä screenshotti. Viestin julkaisemiseen on saatu lupa.

GoPro-toimintakameroiden tarvikkeita käsittelevässä blogikirjoituksessa mainitsin, että Kameraliike.fi pitää valikoimassaan monipuolista GoPro-tarvikkeiden valikoimaa. Valikoimasta löytyy nyt hakusanalla "gopro" haettaessa 41 nimikettä. Nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan nopeasti ja nyt aikaisemmin esittämäni kitinän johdosta SmartPOST-paketin toimituskulujen hintaa on korjattu.

Lopuksi pieni ostoslista muistiin itseäni varten: GoPro-säilytyslaukku suojaamaan kamppeita ja kameraa kun liikun paikasta toiseen, Frame Mount parempaa äänenlaatua varten, silikonisuoja myöskin suojaustarkoituksessa (paitsi tuon kanssa linssinsuoja ei taida olla yhteensopiva), tarvikeakku tuomaan ekstravirtaa.

Lisäys 19.2.2014: Kameraliike.fi toimitti kirjekuoressa alumiinisormiruuveja. Pyysin sellaisia missä on pinkki kanta, koska ne ovat niin miehekkään näköisiä ja koska ne on helpompi löytää kuin esim. vihreät tai metallinväriset. Tältä ruuvit näyttävät:

Kolme alumiinista GoPro-ruuvia. Ruuvit ovat puista levyä vasten.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta