Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Katsotaan syntyykö sutta vai sekundaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.34

Ajattelin ryhtyä bloggaamaan uudelleen noin vuoden päivät kestäneen tauon jälkeen. Lähinnä tässä oman henkilökohtaisen weblogin pitämisessä minua kiehtoo vapaus tehdä asiat niin kuin itse haluan. Jo yksin tämänlaisen tekstin kirjoittaminen on hienoa, sillä en monissa muissa projekteissa voi harrastaa samanlaista löysin rantein tekemistä.

Tämäkin blogi toimii Textpatternilla, kuten oli tapaus myös vuosikausia uskollisesti palvelleen Korinaa kuopasta -blogin kohdalla. Edellinen blogini meni rikki versiopäivityksen jälkeen siinä määrin huolellisesti, ettei ollut enää mahdollista julkaista uutta sisältöä eikä oikeastaan tehdä muutakaan, sillä koko kirjautumishärveli oli vioittunut. Edellinen blogi jätti taakseen puolisen tuhatta kirjoitusta. Vuosi sitten kirjoitin sekalaisista aiheista. Samanlainen konsepti on tälläkin kertaa mielessäin.

Tämä teksti on suomenkielinen lorem ipsum, jotta näen minkälaista hienosäätöä ulkoasu kaipaa. Pyöräytin tämän minimalistisen ulkoasun viime yön aikana. Aion hioa sitä sen verran, että koetan saada head-lohkon sisälle muutamia viime aikoina hyviksi lisukkeiksi toteamiani komponentteja, sekä virittää jollain konstilla blogimerkinnän johdannon syntymään automaattisesti leipätekstin alusta, sekä asentaa kommentointihomman pelaamaan. Varmaan muutakin säätöä pitää vielä tehdä. Saa nähdä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Katsotaan syntyykö sutta vai sekundaa" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 25. heinäkuuta 2011

No niin. Katsotaan nyt syntyykö kommentointijutusta sekundaa vai sitä itseään.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi