⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Kommentteja eräisiin Adressit.comin vetoomuksiin

Tuusulan kirkot auki kaikille ehdottaa, että Tuusulan kirkkoja ja muita seurakunnan tiloja voivat käyttää kaikki seurakuntalaiset ja avioparit katselematta seurakunnan jäsenten ikää, rotua, sukupuolta tai seksuaalista suuntautumista. Kommentti: kirkon pitää noudattaa käsikirjaansa, ja se käsikirja on Raamattu. Kirkkolaisten ei tule toteuttaa pappien tai seurakunnan jäsenten viimeisimpiä villityksiä.

Ei yhtään moskeijaa Suomeen! Suomi ei ole muslimivaltio. Tällä tavoin Adressit.comissa otsikoitu vaatimus muistuttaa, ettei Suomi ole muslimivaltio eikä Suomea tulla sellaiseksi tekemään. Kommentti: vahvempi uskonto voittaa heikomman. Se on jonkinlaista luonnonvalintaa. Ristinusko on niin heikossa jamassa, että se tullaan korvaamaan jollakin elinvoimaisemmalla — luultavasti muhamettilaisuudella.

Oikeus lähikouluun / Rätten till närskola -adressissa vaaditaan, ettei Kokkolan alakouluja yhdistetä. Kommentti: aivan oikein, koulujen yhdistäminen ei välttämättä ole oppilaiden kannalta paras ratkaisu. Todennäköisesti koulujen sulkemisella pyritään säästämään verorahoja, ja käyttämään ne johonkin tärkeämpään, kuten kampaviinereihin ja sotalapsiin. Uskon koulujen sulkemiselta vältyttävän mikäli jostain löytyy rahaa niiden pitämiseen toiminnassa. Jos adressin kannattajat todella haluavat jonkin koulun olevan käytössä, he voivat maksaa sen kustannukset.

Anne Berner erotettava ministerinvirasta väittää Bernerin aiheuttavan toimillaan hankaluuksia työmatkalaisten matkantekoon. Vetoomuksessa väitetään myös, että töissäkävijä myöhästyy Bernerin suunnitelmien toteutuessa töistä voimatta asialle itse mitään. Kommentti: allekirjoittajien pitää lähteä töihin aikaisemmin, muuttaa lähemmäs työpaikkaa, vaihtaa työpaikkaa tai organisoida jokin kimppakuljetusjärjestely.

Älkää lopettako Metsolan Siwaa on suunnattu K-kauppaan ja -kauppiaisiin, ettei Kotkan Metsolassa sijaitseva kauppa laittaisi lappua luukulle. Vetoomuksen kuvauksessa kerrotaan kyseisen Siwan olevan usein täynnä ihmisiä ja monien ihastelevan wanhaa kauppaa. Kommentti: eiköhän Siwan sulkemisen syy johdu kannattamattomuudesta. Jos asiakkaat ostaisivat riittävästi, pysyisi myymälän pitäminen kannattavana.

Hallituksen on erottava on saanut 132 kannattajaa. Tässä adressissa ajatellaan hallituspuolueiden huiputtaneen äänestäjiään, etteivät ne ole toimineet vaalien alla lupaamallaan tavalla. Kommentti: aivan totta, mutta niin ovat petkuttaneet aikaisemmatkin hallitukset eikä tätä ongelmaa voi korjata järjestämällä uudet vaalit, koska puolueet ovat toistensa kuvia. Ongelma korjaantuu itsestään kunhan ensin lainarahavirrat tyrehtyvät, mutta mitä siitä seuraa, sitä en uskalla julkisesti kirjoittaa. :-)

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta