Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Konkarikanava Maikkari konkan partaalla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 26. elokuuta 2016 kello 17.46

MuroBBS:ssä on viestiketju "Maikkarin (MTV) konkurssi". Sen ensimmäisessä viestissä lainataan YLEn uutista. Siinä uutisessa kerrotaan kuinka MTV on taloudellisissa vaikeuksissa. Se on väitetysti valunut roskalainaluokkaan. Tuon viestin jälkeen nimimerkki Albireo kirjoitti oikein hyvän vastauksen: Vaikka en suuresti tule jäämään kaipaamaan maikkaria, niin täytyy todeta kilpailun olevan melko haastavaa veronmaksajien rahoittamaa kanavaa vastaan. Verorahoilla kun saa mitä tahansa suoltaa ulos välittämättä tuon taivaallista katselijoiden mielipiteistä. Lihavointi tekstissä on minun tekemäni. YLE uutisoi Maikkarin rahahuolista… Maikkari eikä mikään muukaan telkkarikanava tule ikuna uutisoimaan YLEn rahahuolista. Selitys siihen löytyy Albireon kirjoittamasta viestistä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Konkarikanava Maikkari konkan partaalla" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1303 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi