Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Kuinka vapauttaa kädet kun ne on teipattu jesarilla — valistusvideo "avoimien ovien" asukeille

Kirjoitettiin
Päivitettiin 5. huhtikuuta 2016 kello 07.01

Daily Mail puki hauskaksi infopaketiksi sangen hyödyllisen vinkin. Katsojia ohjeistetaan kuinka jesarilla niputetut ranteet voi vapauttaa tavallaan lyömällä itseään käsillään vatsaan, rintakehään, lanteille tms. Nopea isku ratkoo teipin rakenteet. Temppu toimii varmaan maalarinteipin ja kangasteippien kanssa aivan samaan tapaan. Mutta miksi tällainen niksi? Miksi tällainen valitusvideo on tehty? Ehkä se on vain mainostulojen hankkimiseksi, tai ehkä se voi olla elintärkeä tieto asukkaille sellaisessa yhteiskunnassa jota voi luonnehtia kulttuurien ja kansojen sulatusuuniksi. Tuntemattomassa sotilaassa on tällainen onelineri: Se on raakaa peliä kun hevoset nai, siinä tanner jyskää ja aitaa kaatuu.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kuinka vapauttaa kädet kun ne on teipattu jesarilla — valistusvideo "avoimien ovien" asukeille" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi