⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Kuka olisi uskonut, että Rooman keisari on ihan tillintallin?

No ei se oikeastaan yllätä. Rooman nykyinen keisari, joka tunnetaan nimellä Francis, ja joka kutsuu itseään mieluummin paaviksi kuin keisariksi, on vähintään yhtä hönö kuin monet muinaiset edeltäjänsä. Francis on kuitenkin hyvin erityinen, sillä hän elää aikanamme. Hän haluaa, ettei Yhdysvallat rakenna mitään muuria Meksikon-vastaiselle rajalleen estämään kenen tahansa liikkumista maiden välillä. Samalla hän asuu oman yksityisarmeijansa suojaamassa Roomassa, joka on ympäröity muurilla kaikilta suunnilta. Luulen, että hän tajusi ironian tuossa, koska hän teki jotain.

Hän haali yksityislentokoneensa täyteen muhamettilaisia Syyriasta ja kiidätti heidät ekspressinä valtakuntaansa. Tällä tavoin hän toimii valtakuntansa edun vastaisesti. Muhamettilaiset kun katsovat Roomaa samanlaisin kiiluvin silmin kuin kristityt katsoivat Konstantinopolia muutama sata vuotta sitten.

ISIS on virallisesti ottanut tavoitteekseen kukistaa Rooman. Joulukuussa 2015 ISIS julkaisi netissä propagandavideon, jossa Colosseum oli hiekan peittämä. Videon juontaja sanelee, että Rooma valloitetaan, ristit hävitetään ja kristityt naiset otetaan orjiksi.

Sen sijaan, että Francis kasaisi joukkonsa ristiretkelle verivihollistaan vastaan, hän tuo henk.koht. kotiinsa runollisesti sanottuna tuhonsa siemenet. Tai siis "kotiinsa" samaan tapaan kuin Sipilä sanoi avaavansa kotinsa partalapsille, eli ei siis omaan kotiinsa vaan meidän mattimeikäläisten naapureiksi.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta