Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Kuka se suomalainen ammattinyrkkeilijä on?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 3. kesäkuuta 2015 kello 11.31

Suomalainen (tämän kohdalla voi käyttää lainausmerkkejä) ammattinyrkkeilijä hakkasi kavereidensa kanssa suomalaisen (tämän kohdalla ei tarvinne käyttää lainausmerkkejä) lähes hengiltä täällä Porvoossa. Perinteiset uutislähteet noudattavat kulttuurimarksistista linjaa ja jättävät kertomatta hakkaajan nimen, sillä se nimi ei sovi suunnitelmiin. Se nimi on Fitim Latif.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kuka se suomalainen ammattinyrkkeilijä on?" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 29. kesäkuuta 2015

Nyrkkeilijä yhdessä kaverinsa kanssa tuomittiin ehdolliseen vankeusrangaistukseen huolimatta siitä, että he yhdessä hakkasivat suomalaismiehen lähes hengiltä. Ehdollinen vankeusrangaistus ei ole rangaistus lainkaan, joten tässäkin näytetään kuinka ihmishenki ei täällä paljon maksa. Samaan tapaan Tapanilan joukkoraiskaajat päästettiin vapaalle jalalle — ei rangaistusta.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi