Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Kuopassa.tv

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.37

Hommailin domainosoitteen kuopassa.tv ja laitoin sinne pikaisesti YouTube-kanavani videoklippejä. Ehkä aika turha idea tehdä jotain tällaista, mutta olipahan hyvä, tai lainausmerkeissä hyvä, syy hankkia .tv-domain. Wikipedian mukaan .tv-domainosoite tarkoittaa Tyynellä valtamerllä sijaitsevaa Tuvalua. Se on siis maakohtainen domaini kuten .fi-päätteiset osoitteet viittaavat Suomeen tai .be on belgialaiselle aineistolle.

Eipä Tuvalu taida välittää siitä pidänkö jotain täysin siihen liittymätöntä osoitetta hallussani, kuten ei taida yksikään belgialainen välittää siitä kuinka YouTube hyödyntää videolinkeissään .be-päätettä. YouTube-videoihin voi linkittää esimerkin vuoksi tähän tapaan:

youtu.be/hRpkdz6fBQA.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kuopassa.tv" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1279 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi