Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Kysymys keskusrikospoliisille ja suojelupoliisille

Kirjoitettiin
Päivitettiin 10. maaliskuuta 2015 kello 16.25

Seurattuani uutisia olen huolestunut turvallisuustilanteesta Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Tiedustelen teiltä mihin käytännön toimenpiteisiin olette ryhtyneet, jotta ulkomaalaistaustaisten rikollisten suomalaisiin kohdistamat hävyttömät väkivaltarikokset lukumäärällisesti vähenevät? Lähetin edellä lainausmerkeissä olevan viestin (ilman lainausmerkkejä) KRP:lle ja Supolle luettuani jälleen uutisista eräästä epäillystä joukkoraiskauksesta Helsingissä. Odotellaanpa vastausta.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kysymys keskusrikospoliisille ja suojelupoliisille" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi