Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Lankkupizza

Kirjoitettiin
Päivitettiin 21. tammikuuta 2015 kello 15.18

Laitoin Kotipizzasta tilaukseen sen valikoimaan hiljattain lisätyt lankkupizzat. Kotipizzalla on niitä kolmea eri variaatiota; Beef`n Roast, Vege ja Pulled Pork. Ajatuksenani oli tilata yksi kutakin. Nähtävästi sössin tilauksen jonkin verran, sillä Pulled Porkin sijaan olin laittanut kaksi Beef`n Roastia ja yhden Vegen. Kotipizzan nettisivuilla on edustuskelpoisimmat tuotekuvat noista pizzoista. Tässä blogimerkinnässä sen sijaan näytetään lankkupizzat sellaisina kuin ne kuluttajalle tarjotaan.

Kukin Kotipizzan lankkupizza on hinnaltaan 9,9 euroa. Jokaisessa on rucola-salaattia pizzan keskivaiheilla. Beef`n Roastissa on naudanjauhelihaa ja jalapenoviipaleita, Pulled Porkissa on sitä mitä kutsutaan "pulled porkiksi" eli jotain possua sekä "omena chutneyta" (liekö chutney fiinimpi nimitys mössölle?), vegevaihtoehdossa on puolestaan oliiveja, kurpitsansiemeniä ja punasipulia. Kaikissa on cheddaria ja jotain toista juustosorttia, sekä jotakin pohjan päälle siveltyä kastiketta. Pizzapohja taitaa olla vähempikuituista mallia. Kotipizzassa on normaaleissa pizzoissa mahdollista valita joko runsaskuituinen pizzapohja tai sitten vehnäinen perusmalli.

Kotipizzan Lankkupizzoja pahvipakkauksissaan.
Laatikoiden yksityiskohtia.

Kotipizzan Lankkupizza pahvilaatikossa.
Tässä Beef`n Roast.

Kotipizzan Lankkupizzoja pahvipakkauksissaan.
Beef`n Roast valmiiksi viipaloituna.

Kotipizzan Lankkupizzoja pahvipakkauksissaan.
Suorakulmion muotoisissa laatikoissa.

Autistifaktat

  • Tyhjän kotelon paino on 110 grammaa.
  • Pizzan kanssa lankkupizzalla on painoa jotain 500 grammaa.
  • Kotelon mitat ovat 45 cm pitkä, 25 cm leveä ja 3,5 cm paksu.
Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lankkupizza" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 5. heinäkuuta 2014

Täydennys: Vege on liian uskalias yhdistelmä asioita. En suosittele jos pidät perinteisemmästä pitsasta. Vegen joukossa on kitkerää sipulia, kiveksiltä muistuttavia oliiveja (toivon todella, että ne olivat oliiveja!) ja Ketosen & Myllyrinteen sketsiä lainatakseni “tekstuuria tuomassa” joitain littanoita siemeniä.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi