⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Autot katsastetaan säännöllisesti, miksei ihmistä?

"Autot katsastetaan säännöllisesti, miksei ihmistä?", kysyy Tarja. Demaripuolueen Tarja Filatov miettii ääneen miksi ihmisiä ei voisi katsastaa jos kerran autojakin katsastetaan. Käytettyjen autojen katsastaminen maksaa vuosittain vähintään 36 euroa (Porvoon A-Katsastuksen hinnaston mukaan). Tarja ei kerro miten paljon hän veloittaisi ihmisten katsastamisesta, vai tehtäisiinkö se yhteiskunnan puolesta ihan hyvää hyvyyttään ilman maksua, mutta hän on sentään ajatellut tämän ihmiskatsastuspakon koskevan vähintään pienituloisia miehiä. Tämähän on mainiota!

Ideoita SDP:lle

Nimittäin katsastamalla pienituloisia miehiä voidaan periä katsastusmaksu ja laittaa sanktioita, mikäli pienituloinen mies ei mene katsastuksesta läpi. Katsastuksella on työllistävä vaikutus ja katsastuksen aiheuttama paine köyhälle miehelle inspiroinee häntä menestymään rahallisesti elämässään paremmin. Jos köyhä mies ei mene katsastuksesta läpi, hänet voisi laittaa korjattavaksi jollekin gulagille. Toivottomimmat rassukat voisi lopettaa katsastustoimiston pihan perällä naulapyssyllä.

Filatovin ihmiskatsastukseen voitaisiin lähettää kutsuntojen tapaan kirje kotiin. Katsastusasemalla miehen yleinen terveydentila, hampaat, näkö ja muut tällaiset toiminnallisuudet, kuten mahdollisesti mukana oleva tunaripuolueen jäsenkirja, voidaan tarkastaa hyvinkin tehokkaasti jollakin prosessinhallintajärjestelmän tuella. Lopputulokseksi mies saisi käteensä katsastusraportin. Jos siitä tulee hylky, mies voitaisiin joko eutanasioida tai ohjata karjavaunuun ja lähettää jatkokäsittelylaitokselle.

Nyt täytyy vain päättää mikä on se tuloraja, jonka alle jäävät miehet kuuluvat tähän Lebensunwertes Leben -ohjelmaan.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta