Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Liikenneonnettomuudet kartalla (2011–2014)

Kirjoitettiin
Päivitettiin 23. toukokuuta 2016 kello 21.13

Vuosien 2011–2014 tieliikenneonnettomuuksien tietojen laittaminen kartalle oli vähän haastavampi juttu kuin postinumeroalueiden. Tilastokeskuksen dataan oli kyllä merkitty kunkin onnettomuuden onnettomuuspaikan koordinaatit, mutta ne olivat ETRS-89 (TM35FIN) -muodossa ja Google Maps käyttää jotain toista koordinaattiformaattia tms. Jos haluat nähdä mitkä ovat olleet muutaman viime vuoden pahimmat kolarit, tsekkaa kuopassa.net/liikenneonnettomuudet.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Liikenneonnettomuudet kartalla (2011–2014)" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi