⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Limusiinin vuokraus

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.39

Tilasin Anna-Lena Laurénin kirjoittaman kirjan Hulluja nuo venäläiset. Tuo teos kertoo paljon venäläisistä ja heidän tavoistaan. Yksi melkoisen omalaatuinen tapa on pitää yllä menestyneen ihmisen imagoa. Siihen kuuluu esimerkiksi hääjuhlissa Rolls-Roycen tai limusiinin vuokraaminen ja sillä kruisaileminen pitkin pitäjää vaikka moiseen lystiin ei välttämättä olisi varaa. Kirjailijan mukaan jotkut ihmiset ottavat jopa pankkilainaa maksaakseen hääjuhlansa.

Jonkinlaista halua näyttää menestystä on myös meillä harmaassa, hämärässä ja märässä Suomessa. Näin syksymmällä Porvoossa limusiinin ajelemassa iltamyöhään. Googlettamalla hakusanan limusiini tai limusiinin vuokraus voi nopeasti todeta, että limusiinin vuokraaminen onnistuu eri puolilla valtakuntaa. Erikoisuutena on Uudenmaan alueella kruisaileva vaaleanpunainen Lincoln Towncar. Se on lähes yhdeksänmetrinen!

Virossa toimii sellainen firma, Luxlimu, joka vuokraa limusiinien lisäksi helikopteria. Kun Lincoln Wave Style 5* -limusiinin vuokrahinta tunniksi on 65 euroa, helikopterin tuntivuokra on jo 1100 euroa.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta