Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Lisää energiaa monivitamiinitabletilla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.16

Olen kolmena edellisenä päivänä kokeillut Orionin logolla kruunattuja Multivita Energy -energiaporejuomatabletteja. Tuubiin pakatut poretabletit maistuvat energiajuomalta kun tabletti on liuetettu/liotettu vesilasissa. Vaikka niistä ei ainakaan kovin voimakasta energisyyden tunnetta tai vireyden nousua tunnu syntyvän, olen huomannut väsymyksen kaikkoavan useammaksi tunniksi.

Testaan näitä tabletteja halutessani nähdä onko niistä mitään hyötyä. Tabletit ovat etiketin mukaan vitaminoituja kofeiini- ja tauriinipitoisia energiaporetsydeemejä. Niistä taitaa hyvinkin olla apua, joskaan en kovin väsyneenä uskaltaisi näihin luottaa jos pitäisi esimerkiksi ajella autolla. Aikaisemmin olen testaillut samalla tavalla Varustelekan myymiä kofeiinisuklaapaloja — niitä myydään nimellä Scho-Ka-Kola. Ne ovatkin historialliselta kantilta ajateltuna erittäin kiehtovia, sillä saksalaiset (ja suomalaisetkin Pervitiinin muodossa) joukot käyttivät 2. maailmansodan aikana etenkin panssarivaunujengissä kokaiinilla tai metamfetamiinilla tms. ehostettua suklaatia. Varustelekan suklaassa piristävänä aineena on kofeiini.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lisää energiaa monivitamiinitabletilla" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1279 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Risto kirjoitti 20. kesäkuuta 2013

Mä en tollasia voi käyttää kun sisältää aspartaamia. Mulla ainakin iskee hirvee migreeni kun nautin aspartaamia sisältäviä tuotteita ja muutenkin tuntuu kyseinen aine olevan myrkkyä jos tähän artikkeliin on uskomista http://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi