Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Lottonumerot, jokerinumerot ym.

Kirjoitettiin
Päivitettiin 5. joulukuuta 2015 kello 17.22

Kirjoitin pienen skriptin, joka hakee Veikkauksen viimeisimmät Lotto- ja Jokerinumerot, sekä Eurojackpotin ja Viking Loton numerot. Yritän laittaa tälle sivulle skriptin keräämät tiedot niin, että ne päivittyvät automaattisesti kun sivu ladataan. Yksinkertainen PHP:n include-pyyntö siltä osin ei yllättäen toimi, mutta file_get_contents näyttää hoitavan homman.

Ensimmäiseksi Viking Lotto:

Sitten Lotto:

Jokerinumerot:

Lopuksi Eurojackpot:

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lottonumerot, jokerinumerot ym." on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 7. joulukuuta 2015

Huomasitko että Veikkauksella on rajapintaakin tähän :) https://github.com/VeikkausOy/sport-games-robot

Petri kirjoitti 7. joulukuuta 2015

Joo, se on itse asiassa juuri tuon avulla tehty. ;-) Koodasin sellaisen systeemin, joka tallentaa voittonumerot tietokantaan myöhempää käsittelyä varten, mutta Jokerin osalta koodini ei taida toimia kunnolla.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi