Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Louna oli mielisairas

Kirjoitettiin
Päivitettiin 14. tammikuuta 2016 kello 18.46

Populaarimusiikista en tiedä mitään, mutta höpönlöpöttäjistä melkoisesti. Väylän Pyörre on Torniosta käsin tehtävä musiikkijulkaisu. Se julkaisi tammikuussa 2015 nettisivuillaan uutisen "Louna Wideniusta muistetaan Tampereella". Uutisen ekassa kappaleessa kerrotaan Louna Wideniuksen edesmenneen viime vuoden lopussa. Kiinnostuin tästä tapauksesta Lounan salaliittoväitteiden takia.

Ei tarvitse olla kovin kummoinen netti-Sherlock löytääkseen Wideniuksen Facebook-sivun. Sen tilapäivitysten joukossa kerrotaan tämän biisintekijän — joka oli jossain vaiheessa väittänyt poppimuusikko Chisun kopsanneen hänen musiikkiaan, ajatuksiaan ja vaikka mitä — olleen itsetuhoinen ja todennäköisesti menettäneen henkensä popsimalla pillereitä. Hän oli mielisairas ja itsetuhoinen. Tällaisten asioiden kertomatta jättäminen uutisessa ja sitten edesmenneydestä uutisoiminen on yhtä ärsyttävää kuin jos tekisin näin:

A, B, C, D, F, H, I, J, K, L

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Louna oli mielisairas" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1286 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi